120

 

علوم و صنایع غذایی به علمی اطلاق می شود که برای مطالعه مواد غذایی بکار می رود. طبق تعاریف موسسه متخصصان مواد غذایی، علوم و صنایع غذایی به این صورت تعریف می شود:””نظامی است که در آن  علوم مهندسی، زیست شناسی و فیزیکی برای مطالعه ماهیت مواد غذایی، علل فساد، اصول اساسی فرآوری مواد غذایی و بهبود مواد غذایی برای مصرف عموم مورد استفاده قرار می گیرند.”” کتب علوم و صنایع غذایی این علم را در بیانی ساده تر تعریف می نمایند”” بکارگیری علوم پایه و مهندسی برای مطالعه ماهیت فیزیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی مواد غذایی و اصول فرآوری مواد غذایی.””

علوم و صنایع غذایی به شاخه های متعدد شیمی مواد غذایی، تکنولوژی مواد غذایی، مهندسی مواد غذایی و میکروبیولوژی مواد غذایی  تقسیم بندی می شود.

میکروبیولوژی مواد غذایی

میکروبیولوژی مواد غذایی شامل مطالعه میکروارگانیسم هایی موجود در مواد غذایی، میکروارگانیسم های موثر در ایجاد مواد غذایی یا آلودگی مواد غذایی مثل میکروارگانیسم های عامل فساد، می باشد.

شیمی مواد غذایی

شیمی مواد غذایی فرآیندهای شیمیایی و واکنش هایی تمام ترکیبات زیستی و غیرزیستی مواد غذایی را مورد مطالعه قرار می دهد.

تکنولوژی مواد غذایی

تکنولوژی مواد غذایی جنبه های تکنولوژیکی و فنی مواد غذایی می باشد. این شاخه از علوم و صنایع غذایی در ارتباط با فرآیندهای تولیدی مواد غذایی می باشد.

موسسه بانک دانش متشکل از تیمی از متخصصان این رشته آماده ارائه خدماتی از قبیل نگارش پروپوزال، پایان نامه ، انجام آزمایشات و ….می باشد. شما دانشجویان عزیز می توانید جهت سفارش پروژه خود با شماره 09903636079 تماس حاصل فرمایید .